Industria | Lighting Qualiteers

Indupar HPS

De Indupar HPS groeilichtarmatuur:

  • Is ontwikkeld door vakmensen, de beste ontwikkelaars en lichttechnici,
  • heeft eenvoud en onderhoudsvriendelijkheid die het ontwerp onderscheidend maken,
  • heeft langdurige hoge efficiëntie door de open reflector én
  • bevat uitsluitend hoogwaardige componenten en lampen van Nederlandse producenten (Signify en Aruna).

Oog voor het product

  • De armaturen van Industria Lighting zijn zonder twijfel op dit moment de beste producten die er op de huidige markt verkrijgbaar zijn.
  • Ruim 30 jaar ervaring in de glastuinbouw aan de ene kant en in de verlichting aan de andere kant. Dát komt samen in onze armaturen. En dat is te merken.
  • De armaturen van Industria Lighting zijn zonder twijfel op dit moment de meest betrouwbare producten die er op de markt verkrijgbaar zijn.
  • De door ons uitgevoerde testprocedures zijn uniek en worden louter door speciaal ontwikkeld testapparatuur uitgevoerd. Het resultaat? Kwalitatief hoogstaande producten die niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig zijn.

Download de productflyer

Oog voor de mens

Naast de garantie die we bieden als het gaat om de duurzaamheid van onze producten, bieden we ook garantie als het gaat om de duurzame productie van onze armaturen. Met veel plezier werken we samen met een sociale werkplaats in Westland (PatijnenBurg).

Hun vakmanschap is onovertroffen. De klik was er dan ook direct. Samenwerken met als doel tot het beste te komen. Het beste als het gaat om het product, maar ook het beste als het gaat om de mensen erachter. En daar staan wij 100% achter.

Brochure aanvragen

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Exclusieve distributiepartners van Industria Horti Lighting

Met trots en plezier werken wij samen met een tweetal distributeurs. Beide zijn ware specialisten en verstaan hun vak als geen ander.
En net als wij staan ze beide voor kwaliteit,duurzaamheid en service. Passie voor techniek, voor licht en voor onze klanten is wat ons bindt.

PB tec

PB tec ontwikkelt innovatieve en geavanceerde tuinbouwoplossingen op het gebied van elektrotechniek, verlichting, waterbouw en automatisering.

READ MORE

PCO-infra

READ MORE

Stolze

Al vijftig jaar is Stolze een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw.

READ MORE

Producten van Industria Lighting