Industria | Lighting Qualiteers

EEN INDUSTRIA PROJECT UITGELICHT

De expert en gemeente Vlissingen kiezen voor Industria

John Waardenburg van Waardenburg Support B.V. adviseert al 25 jaar op het gebied van openbare verlichtingsprojecten. Sinds 5 jaar werkt hij zelfstandig en heeft meerdere gemeenten als klant, waaronder de gemeente Vlissingen. Hij adviseert hen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten, waaronder het uitfaseren van conventionele lichtbronnen. Vanuit de te verwachten uitfasering van bepaalde lichtbronnen diende 600 traditionele, energie-onzuinige verlichtingsbronnen in Vlissingen worden vervangen voor Led. Aangezien de armaturen jonger zijn dan 15 jaar was het gelukkig niet nodig het gehele armatuur te vernieuwen. Dat zou vanzelfsprekend ook niet kostenefficiënt en duurzaam zijn. 

Er zijn meerdere partijen die een unit hebben ontwikkeld voor de Altra, het type armatuur dat al jarenlang veel straten van Vlissingen verlicht. Als adviseur is het natuurlijk van belang om de beste keuze te maken. John kende Industria al uit het verleden, maar op een beurs kwam het tot een hernieuwde kennismaking. Na een goed gesprek met Industria is de offerte gemaakt. Naast de goede kwaliteit en prijs van de Altra LineaireLed Module was er ook een ‘klik’ tussen Industria en de gemeente Vlissingen. Industria is trots de modules voor dit mooie project te mogen leveren! 

Intussen zijn alle 600 units vervangen door Elektrotechnisch installatiebedrijf Propema. Snel en gemakkelijk op locatie, wat tijd en kosten scheelt. Ook dat is een groot voordeel van de Industria modules!

John vond het erg prettig dat hij het bestuur van Vlissingen kon melden dat het project op een goede manier is afgerond met deze energiebesparende, kostenefficiënte en duurzame oplossing.

MEER OVER INDUSTRIA TECHNICAL LIGHTING

Industria biedt oplossingen voor bestaande armaturen van Indal/Industria maar ook van andere merken. Samen met de eindgebruiker, installateur en/of adviseur kijken wij naar de beste oplossing met behoud van het huidige lichtbeeld en lichtkwaliteit.

Industria Technical Lighting.

Kies voor duurzaam, kwaliteit én energiebesparing.

De expert en gemeente Vlissingen kiezen voor Industria
De expert en gemeente Vlissingen kiezen voor Industria

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws