Industria | Lighting Qualiteers

Industria introduceert nieuw armatuur

Industria introduceert een nieuwe variant van de huidige Indupar armatuur

Bron: Stolze (exclusief distributeur van Industria)

Industria Lighting introduceert een nieuwe variant van de huidige Industria Indupar armatuur. De nieuwe armatuur is een betere match bij een hybride installatie, omdat deze nieuwe variant met 1150 watt krachtiger is ten opzichte van zijn voorganger met 1000 watt.

POPULARITEIT HYBRIDE INSTALLATIE GROEIT

Steeds meer ondernemers kiezen voor een hybride installatie; een combinatie van HPS en LED belichting. We willen allemaal zo min mogelijk energie verbruiken, maar kunnen of in sommige gevallen durven (nog) niet zonder de stralingswarmte van de HPS lampen. Maar LED is vele malen efficiënter waardoor een investering vaak sneller terug verdiend is. Daarbij zijn er met LED meer mogelijkheden met het lichtspectrum om de groei van de plant te beïnvloeden zoals bijvoorbeeld meer kilo's, smaak, betere wortels of juist minder gebruik van remmiddel.

De nieuwe Indupar armatuur is ontwikkeld met het oog op hybride installaties. De 1150 watt variant sluit qua lichtoutput beter aan op de LED modules waar wij mee werken
De nieuwe Indupar armatuur is ontwikkeld met het oog op hybride installaties. De 1150 watt variant sluit qua lichtoutput beter aan op de LED modules.

De nieuwe Indupar armatuur is ontwikkeld met het oog op hybride installaties. De 1150 watt variant sluit qua lichtoutput beter aan op de LED modules waar wij mee werken, waardoor er een betere uniformiteit van het lichtbeeld ontstaat. Aan de buitenkant verandert het armatuur niet ten opzichte van een 1000 watt variant. Binnenin de armatuur zijn wel aanpassingen gedaan om de temperatuurhuishouding te optimaliseren voor 1150 watt.

MIDDELBURG CHRYSANTEN KIEST VOOR NIEUW INDUPAR ARMATUUR

Vanaf november kunnen wij dit armatuur leveren en we hebben al een primeur te pakken met dit nieuwe type. Het eerste project met 1150 watt armaturen zal in week 44 worden opgeleverd bij Leen Middelburg Chrysanten. Middelburg Chrysanten heeft voor de locatie Midstelven wederom gekozen voor een hybride groeilichtinstallatie. Bij de locatie Midbos werken zij al met een hybride installatie waar ze zeer tevreden over zijn.

Bij Midstelven hebben zij gekozen voor een nog hoger lichtniveau, waar de 1150 watt perfect bij past. Omdat het een bestaande kas is, zijn zij aan het stramien van de sproeiers gebonden die aan hetzelfde profiel hangt. De combinatie van 1150 watt HPS en 2200 μmol LED is hierbij de ideale oplossing.

Heeft u vragen over dit nieuwe armatuur of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een hybride installatie? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop binnendienst via verkoop@stolze.nl of 0174-513779

Bron: Stolze

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws