Industria | Lighting Qualiteers

Industria levert de Mirror Led Module als Fortimo-vervanger aan gemeente Groningen

De Gemeente Groningen heeft een duurzame keuze gemaakt

De Gemeente Groningen heeft een duurzame keuze gemaakt door te kiezen voor de Mirror Led Module. De eerste bestelling is inmiddels geleverd! De bestaande Koffer2 armaturen met Fortimo Led worden voorzien van deze oplossing, ontwikkeld door Industria Technical Lighting. De Koffer2 armaturen waren nog lang niet afgeschreven en verkeerden in goede staat terwijl vervangende Fortimo onderdelen niet meer leverbaar zijn. De Mirror Led Modules worden geplaatst in de bestaande armaturen met behoud van het spiegeloptiek en zijn gebaseerd op de laatste en modernste led-technieken. 

De Mirror Led Module heeft een verwachte levensduur van 100.000 uur en is energiezuinig. Hiermee wordt de levensduur van de armaturen verlengd en de afvalstromen worden op een positieve manier beïnvloedt.

Wordt u net als de gemeente Groningen met dezelfde afweging geconfronteerd dan heeft ook u de mogelijkheid te kiezen voor deze oplossing. Duurzaam, topkwaliteit, levensduur verlengend en uiteraard energiebesparend!

De Mirror Led Module is nu leverbaar en toepasbaar in de Koffer2, Residium en Libra-armaturen.  Andere modellen in onderling overleg. 

Wilt u meer weten? Neem contact op met Industria Technical Lighting. Bel +31 85 050 94 00 of contact uw regionale sales manager.
Industria levert de Mirror Led Module als Fortimo-vervanger aan gemeente Groningen
Industria levert de Mirror Led Module als Fortimo-vervanger aan gemeente Groningen

Brochures:


Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws