Industria | Lighting Qualiteers

Industria Lighting Group bij Patijnenburg in "Helden op de Werkvloer".

Helden op de werkvloer bij Patijnenburg met Industria Horti Lighting

Afgelopen weekend (eind oktober) was de laatste aflevering van het WOS-programma Helden van de Werkvloer bij Patijnenburg. Dit keer presentatrice Jantien Rozemarijn 't Hart op bezoek bij medewerkers Assemblage Kevin Zwemstra en Ciske Schippers. Zij verrichten bij Patijnenburg hoogwaardige assemblagewerkzaamheden voor lichtarmaturen voor MVO partnerbedrijf Industria Horti Lighting. En ook Algemeen Directeur/CEO Ferry Beeuwer is erg content met de samenwerking!

"Wanneer je met een nieuwe onderneming begint, heb je als ondernemer een bepaald beeld voor ogen van wat de identiteit hiervan zou moeten zijn. Hiermee vormen deze kernwaarden feitelijk een afspiegeling van je eigen intrinsieke waarden en maatstaven als persoon.  

Toen we Industria Lighting in 2018 opnieuw in de markt introduceerden, probeerde we vanuit verschillende perspectieven onze kernwaarden zo duidelijk mogelijk te definiëren als basis voor onze strategie en communicatie.  

Na een jaar van ontwikkelen en opbouwen zijn de mensen van Patijnenburg in mei van dit jaar begonnen met de productie van ons Indupar tuinbouwarmatuur.

Hoe fantastisch is het om nu al te kunnen constateren, dat betrokkenheid en verbondenheid, de doelmatigheid en doeltreffendheid zo kunnen versterken!"

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws