Industria | Lighting Qualiteers

Tienduizenden groeilichtarmaturen assembleren

Industria Horti Lighting en Patijnenburg tekenen vijfjarige raamovereenkomst

Op 11 februari hebben Ferry Breeuwer, directeur van Industria Horti Lighting BV, en Inge Vermeulen, directeur van Patijnenburg, een raamovereenkomst getekend met een looptijd van 5 jaar. Daarin is afgesproken dat de medewerkers van Patijnenburg vanaf het tweede kwartaal 2019 de HPS groeilichtarmaturen voor Industria gaat assembleren. Bij start zal dit enkele 10 duizenden lampen zijn en we verwachten dat dit aantal komende jaren zal verdubbelen.


Industria Horti Lighting en Patijnenburg tekenen vijfjarige raamovereenkomst
Directeur Ferry Breeuwer van Industria Horti Lighting BV en Inge Vermeulen, directeur Patijnenburg (beide in het midden) presenteren met trots een van de groeilichtarmaturen waarvoor zij zojuist een 5 jarige raamovereenkomst hebben getekend. Overige personen op de foto (v.l.n.r.): Patrick Ruis, Arnoud Hellemans, Richard Schmit en Guido de Kleijn.

“Dit is een gigantische opdracht waar wij heel blij mee zijn. Zeker omdat wij al heel veel hoogwaardig werk leveren aan onze klanten in de tuinbouwindustrie en de toeleveranciers en onze medewerkers ervaring hebben en met veel plezier dit werk uitvoeren”, aldus Arnoud Hellemans, Manager Productie & Dienstverlening bij Patijnenburg.

“Als Industria Horti Lighting BV hebben wij in Patijnenburg een ervaren partner gevonden die in staat is om aan de hoge kwaliteitseisen van onze producten te voldoen bij dergelijke grote aantallen”, zegt Ferry Breeuwer. "Daarnaast geven wij op deze manier ook nog eens invulling aan onze MVO-doelstelling. Zo snijdt het mes voor ons bedrijf aan 2 kanten.”

HortiContact

De groeilichtarmaturen van Industria zijn van 19 t/m 21 februari te bezichtigen tijdens HortiContact op de stands van de twee exclusieve verdelers van Industria Horti Lighting, PB Tec en Stolze Installatietechniek, beiden gevestigd in het Westland.


Voor meer informatie

Patijnenburg

T 0174 27 20 00
E info@patijnenburg.nl
www.patijnenburg.nl

Industria Horti Lighting BV

+31 611 264 557
E info@industria-lighting.com
www.industria-lighting.com


Publicatiedatum : 18-2-2019

Bron: https://www.bpnieuws.nl

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws