Industria | Lighting Qualiteers

Vertrouwde nieuwe gezichten in het OV salesteam Industria!

Per vandaag 13 oktober 2020 zal Nic ondersteuning krijgen!

Met het succes van de in eigen huis ontwikkelde Industria RetroLED modules met gerealiseerde projecten in o.a. de gemeenten Noordwijk, Apeldoorn, Hengelo en de aanstaande grote renovatieopdracht van “Kegelarmaturen” van de gemeente Almere,  is er een volgende stap gezet in de herintroductie van Industria in de openbare verlichtingsmarkt.

Als business development manager heeft Nic van Koningsbruggen het laatste jaar de fundatie gelegd. Na vele jaren salesmanager bij Industria Technische Verlichting en Indal- Industria, ruim vijf jaar lang boardmember bij de Nederlandse Licht Associatie te zijn geweest is Nic breed bekend in en met de markt. Per vandaag 13 oktober 2020 zal Nic ondersteuning krijgen van drie nieuwe maar heel bekende gezichten. Alle drie hebben met veel enthousiasme JA gezegd tegen Industria en zullen per direct als regio salesmanager gaan starten.

Klaas Faber

In 1989 gestart bij Industria Technische Verlichting en brengt daarmee een schat aan kennis en ervaring in de openbare verlichting met zich mee. Als regio salesmanager zal Klaas Industria vertegenwoordigen in Noord- Oost Nederland en een deel van Flevoland.  

Marcel Vossen

Maakte in 2008 al deel uit van het Indal- Industria salesteam en heeft sindsdien een groot netwerk in de openbare verlichting opgebouwd. Marcel zal voor Industria het gezicht zijn in de regio, Brabant, Gelderland, Limburg en Utrecht.

René Vrösch

Ooit als “Benjamin” binnen gekomen bij Indal- Industria, nu een ervaren en gewaardeerde relatiemanager en na enige omzwervingen weer terug bij Industria. René zal de regio Noord- en Zuidholland en Flevoland voor zijn rekening nemen.

Klaas, Marcel, René en Nic zullen nauw samenwerken met een team van lichttechnici en ingenieurs, met als doel onze klanten te voorzien van hoogwaardige en duurzame openbare verlichtingsproducten.

Niet voor niets zien wij ons als “Lighting Qualiteers”

Vertrouwde nieuwe gezichten in het OV salesteam Industria! Op de foto van links naar rechts: Marcel Vossen, Nic van Koningsbruggen, Ferry Breeuwer (Algemeen directeur Industria), René Vrösch en Klaas Faber.
Op de foto van links naar rechts: Marcel Vossen, Nic van Koningsbruggen, Ferry Breeuwer (Algemeen directeur Industria), René Vrösch en Klaas Faber.

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws