Industria | Lighting Qualiteers

Wereldprimeur in tuinbouwsector met hybride lichtinstallatie; een combinatie van HPS en LED belichting

Een uniek moment voor onze installatiepartner Stolze

Een uniek moment voor onze installatiepartner Stolze. Bij Leen Middelburg Chrysanten in Made hebben zij de allereerste Indupar 1150 watt HPS-armaturen geplaatst.

Middelburg Chrysanten heeft voor zijn locatie Midstelven gekozen voor een hoger lichtniveau, waar de 1150 watt perfect bij past. Omdat het een bestaande kas is, zijn zij aan het stramien van de sproeiers gebonden die aan hetzelfde profiel hangt. De combinatie van 1150 watt HPS-armaturen is hierbij de ideale oplossing.

Perfecte match tussen 1150 watt HPS en LED

De nieuwe Indupar armatuur is een zeer goede match bij hybride installaties. De 1150 watt variant sluit met 2225 μmol lichtoutput veel beter aan op de 2200 μmol van de LED-modules. “We zijn heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het gewas groeit fantastisch! De verdeling van het licht blijkt optimaal”, aldus Barry Middelburg. Hij is verantwoordelijk voor de twee locaties van Leen Middelburg Chrysanten in Made.  

We kunnen wel stellen dat het debuut van onze Indupar een succes is. Met dit kwalitatief hoogstaande product gaan we verder bouwen aan een duurzame toekomst. Ferry Breeuwer (algemeen directeur) is trots op deze wereldprimeur. Ferry: “Mede door de intensieve samenwerking tussen Philips en onze eigen ingenieurs hebben we een prachtig product op de markt gezet. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat”.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een hybride installatie? Industria professionele tuinbouw armaturen zijn exclusief verkrijgbaar via onze twee distributeurs PB tec en Stolze installatietechniek.

Industria heeft wereldprimeur in tuinbouwsector met hybride lichtinstallatie; een combinatie van HPS en LED belichting
Industria heeft wereldprimeur in tuinbouwsector met hybride lichtinstallatie; een combinatie van HPS en LED belichting

Neem contact op

Vul het formulier in en wij nemen contact op

Dank u wel! We hebben uw formulier ontvangen!
Oops! Er ging iets mis tijdens het invullen van het formulier.

Laatste nieuws